2022. április 1., péntek

Bemutatkozás



2024.




Jámborné Budai Mónika vagyok 22 éve dolgozom a Gyógypedikűr szakmában
Kéz és lábápoló szakvizsgám van.  Elvégeztem a szociális gondozó és ápolószakmát is,ezt a tudást is sikeresen feltudom használni az idősebb vendégeim lábápolásánál.
Munkám során szinte mindenféle láb és köröm betegséggel találkoztam már, igyekszem megfelelő szakmai tudásommal segíteni a kedves vendégeken. A kezeléseket külön helységben végzem, így mindenkivel egyénileg diszkréten el tudok beszélgetni a problémájáról, betegségéről. Gyakori vendégeim a cukorbetegek akik különleges bánás módot igényelnek,mivel egy helytelen pedikűrözés során a keletkezett sebek nem gyógyulnak meg! Nem is gondolnánk ,hogy egy cukorbetegségben, vagy a magas vérnyomásban szenvedő betegeknek teljesen másféle bőrkeményedés alakul ki a talpukon, amit megfelelő gyógypedikűrrel elviselhetővé lehet tenni. Nagyon sok benőtt körömmel is találkozom munkám során,általában gyerekeknél ,férfiaknál a gyakori, ami helytelen körömvágásból vagy lábbetegségekből is adódhat. Szintén gyermekeknél előforduló probléma a vírusos szemölcs de felnőtteknél is előjöhet immungyengeség vagy különféle betegségek során.
Kezelések közben és munkám során kórházban is használt fertőtlenítőkkel fertőtlenítek, ezzel is ügyelek a higiéniára. Orvosi műszerekkel,professzionális  gyógypedíkűrgéppel, pedikűrős késsekkel, szikékkel dolgozom, eszközeimet ultrahangos fertőtlenítő gépben fertőtlenítem. A tisztaságra a higiéniára nagyon figyelek, hogy véletlenül se kerüljön át semmilyen fertőzés az egyik emberről a másikra. Ha a szakmai tudásom bizonyos esetekben kevés, ilyenkor minden esetben, megfelelő szakorvoshoz átirányítom a kedves vendéget.



BEJELENTKEZÉS: - Előre megbeszélt időpontban





Cím : Miskolc , Régiposta 16. 
Hair Port szépségszalon 
( az üzlet a média shop üzlet mellett található )

Levelezési címem: 

budaimonika100@gmail.com    



2017. 06. 09 . 
A talpcentrum vezetőjével, Juhász Péterrel beszélgettem a pedikűrözés fontosságairól és a megfelelő egyedei talpbetétek kiválasztásáról. A beszélgetést a linkre kattintva olvashatjátok el.